Právna úprava mzdy v zahraničí. - Barancová, Helena
Základy mzdových nárokov zamestnancov vo väčšine západoeurópskych krajín. Dohodnutie výšky mzdy účastníkov pracovného pomeru vo vzťahu k tarifným a kolektívnym zmluvám. Špecifické črty úpravy miezd v Dánsku, Francúzsku, Taliansku, Japonsku, Portugalsku a Španielsku.