Újabb kedvezmények az 1991. évi bérszabályozásban. - Góczánné Takács, E.
Praktické ukážky realizácie ďalšieho zvýhodnenia niektorých podnikov v oblasti mzdovej regulácie. Oslobodené d daní sú podniky, kde nárast miezd v r. 1991 nepresiahol 18,25 perc., alebo priemerná mzda na pracovníka za rok nepresiahne 30 tisíc forintov. Konkrétne prepočty.