<The> duration of post-injury absences from work. - Johnson, W.G
Odhad vplyvu nedostupnosti protiopatrení na riziko pri návrate do práce a na trvanie absencie. Černosi a ženy chýbajú v práci dlhšie než bieli muži. Prehľad faktorov, ovplyvňujúcich rozsah absencie.