Rekvalifikace a její institucionální zabezpečení. - Dráb, Z.
Systém rekvalifikácie. Formy a obsah rekvalifikácie. Výchovnovzdelávacie inštitúcie. Štátne orgány práce. Štátne rekvalifikačné stradiská. Rekvalifikačné programy. Hmotné zabezpečenie občanov pri rekvalifikácii. Problémy sociálnej politiky v oblasti rekvalifikácie na úrovni mestskej priemyselnej aglomerácie.