Řízení ekonomické efektivnosti kvalifikace na úrovni hospodářské organizace. - Šlesinger, F.
Ekonomická funkcia organizácie. Prognostická funkcia podnikovej ekonomiky. Ciele a úlohy v riadení ekonomickej efektívnosti kvalifikácie. Význam vzdelania pri stanovení stratégie a taktiky podniku. Základné aspekty zvedečtenia práce v riadení ekonomickej efektívnosti kvalifikácie. Ekonomizácia, socializácia a matematizácia.