munkavédelem helye világhézetünkben. (Néhány személyes gondolat a Magyar Köztársaság Alkotmányának 70/D par.-ához). - Varga, L.
Pojem "ochrany práce" v Ústave Maďarska. Ochrana práce z hľadiska ľudských práv, z hľadiska diskriminácie niektorých profesií a ženskej práce. Právo na podmienky pri práci, na ochranu a bezpečnosť, sociálne a zdravotné výdobytky a spravodlivé odmeňovanie pri práci. Právne otázky ochrany pri práci. Ústava, zákon a realita v Maďarsku.