Foglalkoztatási helyzetkép és az élelmiszergazdaság. - Szabó, J.
Počet nezamestnaných koncom r. 1990 v Maďarsku podľa regiónov a odvetví. Nezamestnaní v poľnohospodárstve. Stagnácia poľnohospodárstva na začiatku r. 1990 a na to nadväzujúca nezamestnanosť v potravinárskom priemysle i obchode. Podpora exportu poľnohospodárskych a potravinárskych produktov, s tým súvisiaca zamestnanosť v tomto odvetví.