Job placement in Europe. An international comparison. - Walwei, U.
Úloha verejných úradov práce a súkromných agentúr na vyhľadávanie pracovných miest v jednotlivých krajinách Európy. Doterajší stav a zhodnotenie výsledkov ich činnosti.