Rigidities in rural labor markets - an empirical test. - Pereira, M.P
Výskum faktorov, ktoré sa vyskytujú na vidieckych trhoch práce a ktoré by mohli pôsobiť ako limitujúce faktory. Vychádza sa zo štátistických dát o farmách a domácnostiach ICRISAT.