Vývoj zaměstnanosti a mezd v ČSFR v 1. pololetí 1991. - Ditrich, P.
Prehlbovanie poklesu zamestnanosti v štátnom a družstevnom sektore v 2. štvrťroku 1991. Postupné prenášanie pracovnej aktivity do súkromného sektoru. Rast počtu uchádzačov o zamestnanie. Prehľad vývoja priemernej mzdy a produktivity práce.