Women in the white-collar nonprofit sector: the best option or the only option? - Preston, A.E
Výskum otázky, prečo sú medzi zamestnancami neziskového súkromného sektora mimoriadne vysoko zastúpené ženy. Miesto zamestnania a štruktúra kompenzácií ako hlavné faktory, ovplyvňujúce tento jav. Výsledky odvodené zo štatistických dát o kvalite zamestnania.