Poradenství a pracovně profesní poradenství. K otázce vymezení a interpretace. - Duffek, P.
Pre poradenskú prax na úradoch práce je významné predovšetkým poradenstvo zaoberajúce sa problémami práce, povolania a zamestnania, tzv. profesné poradenstvo. Vývoj tohto poradenstva a jeho charakteristika v súčasnosti ako súčasti tzv. služieb zamestnanosti.