magyar foglalkozási osztályozási rendszer átalakításának kérdései. - Fóti, J.
Modernizácia štatistického výkazníctva a evidencia v Maďarsku. Štatistika ako zrkadlový obraz spoločnosti a jej dominujúcich problémov. Zamestnanosť, klasifikácia, evidencia, prepracovanie v súlade s potrebami nového hospodárskeho mechanizmu a medzinárodnej spolupráce. Využitie medzinárodnej nomenklatúry zamestnaní na báze výpočtovej techniky - ISCO. Doterajšia evidencia podľa odvetví - nová podľa profesií a obsahu odbornej kvalifikácie.