Aktivní řešení nezaměstnanosti. - Wiesner, J.
Zmeny, ktoré nastali na trhu práce pri prechode na trhové hospodárstvo. Zdroje a príčiny nezamestnanosti. Obmedzené možnosti zabezpečiť pre uvoľnených pracovníkov spoločensky účelné pracovné miesta. Dopad tendencií vo vývoji nezamestnanosti na sociálnu klímu. Možnosti podnikov pri riešení nadbytku pracovníkov.