Az Álláskeresö Klub Magyarországon. - Kukla, M.
Postavenie, úloha a organizácia klubu. Právna poradňa, vzdelávacie aktivity klubu. Podľa vzoru obdobného klubu, ktorý bol založený v r. 1970 v USA (postupne aj v iných štátoch Európy). Organizačné, technické a obsahové naplnenie práce klubu. Pomoc nezamestnaným aj mimo rámec ústavných deklarácií. Program klubu na najbližšie obdobie.