Male firmy a bezrobocie. - Marciniak, S.
Čo robiť, aby sa nezamestnanosť nestala brzdou reformy ekonomiky a aké štruktúrne zmeny za tejto situácie preferovať. Úloha malých a stredných firiem v hospodárstve. Technický pokrok a štruktúrne premeny. Pomoc štátu je nevyhnutná.