Nový instrument Mezinárodní organizace práce pro nezaměstnané. - Fuchs, Miroslav
Na 75. zasadnutí Generálnej konferencie Medzinárodnej organizácie práce v júni 1988 bola schválená dohoda č. 168 o podpore zamestnanosti a ochrane proti nezamestnanosti, ktorá vedľa všeobecných zásad obsahuje predovšetkým ustanovenie o sociálnom zabezpečení v prípade nezamestnanosti. Plné znenie dohody.