Rôzne formy správania sa nezamestnaných občanov (uchádzačov o zamestnanie) v ČSFR na trhu práce. - Hrončeková, J.
Výsledky empirického výskumu správania sa nezamestnaných občanov, ktorý sa uskutočnil v apríli 1991. Osobná aktivita, resp. svojpomocné riešenie pri hľadaní zamestnania. Posúdenie úrovne fungovania úradov práce. Problémové skupiny uchádzačov o zamestnanie.