Zvláštní hospodářské zóny ve světě. 2. Uplatnění ve vyspělých ekonomikách a rozvojových zemích. - Hrušková, O.
Zvláštné zóny v USA. Obchodné, zahraničnoobchodné, vývozno-spracovateľské a podnikové zóny a vedeckotechnické parky. Situácia v niektorých štátoch. Mapky s vyznačením počtu zvláštnych zón v jednotlivých štátoch sveta.