Snižování bytové výstavby v evropských zemích. - Andrle, Alois
Štatistické údaje o vývoji bytovej výstavby v európskych štátoch v r. 1980-1988. Intenzita bytovej výstavby a veľkosť bytového fondu. Obytná plocha nových bytov. Byty v rodinných domoch. Niektoré charakteristiky novej bytovej výstavby.