Social'no-ekonomičeskije aspekty privatizacii žil'ja. - Chodžajev, D.
Vypracovanie nových základov bytového zákonodárstva v ZSSR. Problémy tvorby trhu s bytmi v podmienkach ich deficitu. Bytová politika a životné minimum. Nedostupnosť kúpy bytov pre väčšinu obyvateľov. Formy privatizácie bytov v niektorých republikách.