Aktywnosc innowacyjna malych firm w Polsce. - Jasinski, A.H
Výsledky empirického výskumu uskutočneného dotazníkmi v r. 1985-1987, do ktorého bolo zapojených 71 priemyselných podnikov. Respondenti v odpovediach uviedli 300 nových výrobkov zavedených v období 5 rokov. Skúmala sa inovačná aktivita. Veľkosť podnikov a úroveň ich informácií. Šance rozvoja malých inovačných podnikov typu FONT v Poľsku, čiže úspešných.