Renesans malych przedsiebiorstw w krajach kapitalistycznych. - Lustacz, E.
V roku 1990 boli uverejnené výsledky výskumu malých podnikov vo Francúzsku, SRN, Taliansku, Japonsku, vo V. Británii a USA, vo Švajčiarsku, Nórsku a Maďarsku. Rozbor výsledkov tohto výskumu. Príčiny obnovy malých podnikov. Rozbor problémov a vývoja obnovy týchto podnikov.