Několik (kritických) poznámek zákonu na cestu. - Schulz, J.
Kritické pripomienky k zákonu o živnostenskom podnikaní - predovšetkým k druhovému triedeniu živností, k statickému poňatiu triedenia, k právomoci živnostenských úradov, k živnostenským spoločenstvám a k ustanoveniam prechodným a záverečným.