James Meade. Različnyje formy dolevoj ekonomiky (referat). 2. - Lobanova, Je
Analýza dvoch v súčasnosti rozšírených variantov podielovej ekonomiky založených na rozdeľovaní konečných výsledkov práce podniku a to rozdeľovania zisku a rozdeľovania dôchodku. Rozbor týchto dvoch foriem podielového vlastníctva, ich pozitívnych i negatívnych stránok a konfliktov, ktoré vznikajú medzi prácou a kapitálom. Náčrt foriem podielovej ekonomiky založených na pracovných certifikátoch.