Možnosť uplatnenia ekonomického prenájmu v poľnohospodárskych podnikoch. - Haspra, Rudolf
Rôzne formy odštátnenia a privatizácie poľnohospodárskych podnikov. Výhody uplatňovania systému ekonomického prenájmu čiastkových výrobných poľnohospodárskych činností. Stanovenie zásadných vzťahov prenájmu medzi vlastníkom a nájomcom.