Stručný průvodce Živnostenským zákonem. 1. - Kohout, A.
Účel živnostenského zákona. Štruktúra tohto zákona. Charakteristika šiestich častí. Hlavné rozdiely medzi živnostenským zákonom č. 455/1991 Zb. o súkromnom podnikaní občanov oproti doterajšej úprave.