O transformaci československých družstev na mezinárodním semináři v Sofii. - Stainerová, P.
Pripravená legislatívna úprava transformácie súčasných družstiev na ľubovoľnú podnikateľskú formu. Možnosť transformácie družstiev na družstvá členov pracovníkov-vlastníkov. Kritériá pre rozdeľovanie zodpovedajúceho rozsahu majetku u poľnohospodárskych, výrobných a spotrebných a bytových družstiev.