Nejen vyloučit arizátory. O jedné restituční nemorálnosti. - Nesnídal, Jiří
Skúmanie otázky, ako sa má vrátiť potomkom v koncentrákoch povraždených židov majetok, zabavený gestapom, alebo arizátormi v období 1939-1945. Požiadavky, aby do pripravovanej novely reštitučného zákona bolo zahrnuté ustanovenie umožňujúce vrátenie majetku arizovaného v dobe neslobody.