Variations de la vitesse et volatilité de la croissance monétaire: le cas francais. - Bordes, C.
Skúmanie vplyvu nestálosti finančného rastu na vývoj rýchlosti obehu peňazí vo Francúzsku. Porovnanie s ostatnými priemyselnými krajinami. Možné dôsledky úplnej liberalizácie na kapitálových trhoch. Umenie predvídať. Základné ukazovatele finančného rastu a jeho hranice. Matematické a grafické znázornenie problému.