Daňová politika Spolkovej republiky Nemecko. - Ižová, Eulália
Zásady tvorby daňovej politiky vo vyspelých štátoch. Hlavné črty daňovej reformy v SRN v rokoch 1986-1990 a jej význam. Medzinárodné porovnanie výsledkov daňových reforiem viacerých štátov. Opis plánovaného nového daňového systému v SRN, plány a doterajšie výsledky.