Odvody jako ekonomický nástroj řízení. 2. - Vopařil, K.
Diskusia o obecnom kritériu výberu optimálnej investičnej varianty z hľadiska podniku. Kritérium výberu optimálneho rozdelenia investičných prostriedkov z hľadiska štátu. Stanovenie optimálnej výšky odvodových sadzieb. Príklady riešenia odvodu zo ZP, z majetku, vzťahu medzi odvodom z majetku a odvodom z miezd, výsledný tvar kritéria výberu investičných variant.