Problémy a účinky zavádění daně z přidané hodnoty. - Mervart, J.
Princíp zdanenia z pridanej hodnoty. Postavenie dane z pridanej hodnoty (VAT - Value Added Tax) v sústave daní. Daňová povinnosť. Sadzby dane. Problém zavedenia VAT. Uplatnenie VAT vo svete. Argumenty proti zavedeniu VAT v USA.