Tax structure and tax compliance. - Alm, J.
Konštrukcia modelu individuálneho správania z hľadiska rešpektovania daní vrátane daňových únikov a vyhýbania sa daniam. Prehľad faktorov, ovplyvňujúcich tento jav a výsledky odhadu.