Uncertainty in tax reform: The case of an extractive firm. - Melese, F.
Skúmanie dôsledkov pre extraktívneho monopolistu: 1. pozorovaných budúcich zmien v pravdepodobnosti daňovej reformy a 2. pozorovaných budúcich zmien v predpokladaných ziskoch firmy v podmienkach novej daňovej štruktúry. Zostavenie modelu postuluje firmu ako monopolistického výrobcu neobnoviteľných zdrojov. Rozdiely v ziskovosti firiem po daňovej reforme.