Bankovnictví. Podnikatelské minimum. - Polidar, V.
Úloha bánk v trhovej ekonomike. Bankové obchody. Úverové obchody. Devízové obchody. Zmenárenské obchody. Obchody s cennými papiermi. Zakladanie a správa investičných fondov. Ostatné kapitálové aktivity a finančné služby. Depotné obchody. Ostatné služby bánk. Hlavné druhy bánk. Vývojové trendy v bankovníctve a stav bankovníctva v ČSFR. Ústredná banka.