Bundesbank und Bundesregierung. - Gleske, Ch.L
Zmeny v Spolkovej banke za 35 rokov od jej vzniku po vytvorení menovej únie s východným Nemeckom. Vzťah Spolkovej banky a vlády cez menovú politiku. Autonómia Spolkovej banky, právne zakotvenie jej nezávislosti a problémy uplatnenia. Ústavné garancie a nezávislosť banky. Zákon o Spolkovej banke a problémy jeho previazania s ústavou.