<Das> französische Bankensystem im Jahr 1990. - Grosjean, R.K
Znižovanie rozsahu štátnych zásahov a zvyšovanie nezávislosti bankovej politiky vo Francúzsku. Stabilita franku. Výrazné rozšírenie úverovej a inej činnosti francúzskych bánk. Úspešná činnosť obchodných bánk. Bilancia výnosnosti bánk v r. 1990. Zlepšenie situácie u vlastného kapitálu bánk.