<Die> Triple-A-Methode für Banken. - Abolins, K.I
Cesty k zvyšovaniu výkonnosti bánk. Využitie metódy 3 A k analýze zlepšenia výkonnosti bánk podporovanej informačnými technológiami s využitím počítačov a ziskovými bankovými stratégiami. Model dát pre informačný systém o zákazníkoch. Management nákladov na A 3 - účinné nasadenie hardware a systémového software.