Entry, rivalry and free banking in antebellum America. - Bodenhorn, H.
Zjemnenie merania rivality medzi vedúcimi firmami. Výsledky sú použité v regresnej analýze na určenie efektu zavedenia a trvania voľných zákonov o bankovníctve v predvojnovej Amerike.