<La> banca en la modernización económica de México.
Príspevky významných mexických osobností vládnych a z oblasti ekonómie na 7. Národnom zasadaní o bankách. Na ceste k pevnému a konkurencieschopnému finančnému systému. Banka ako nástroj impulzov pre výrobu. Regulačná činnosť Mexickej banky. Nový profil finančných inštitúcií.