Landesbanken - Girozentralen. - Fahning, H.
Nové úlohy bánk pri tvorbe vnútorného trhu európskych spoločenstiev a európsky finančný priestor. Stratégie bankových aktivít. Zemské banky ako konkurenčný faktor vo vzťahu k iným bankám. Rastúce úlohy vo financovaní. Úlohy pri regionálnej štruktúrnej politike.