Landesbanken - Girozentralen. - Moser, H.
Rozvoj Berlína po zjednotení Nemecka a nové profilovanie ekonomického priestoru Berlína a Brandenburgu. Situácia v bankovníctve Berlína. Vytvorenie zemskej banky a jej veľkosť. Nová obchodná politika. Zemská banka ako klasická univerzálna banka.