Landesbanken - Girozentralen. - Hasskamp, P.
Potreba rozvoja podielu nemeckých sporiteľní na zahraničnom obchode. Požiadavky zákazníkov na poskytovanie služieb v zahraničnom obchode: realizácia obchodných platieb, výmena dokumentov, financovanie exportu, poradenská služba, sprevádzanie domácich zákazníkov do zahraničia.