Economic activity and two monetary base measures. - Hasslag, J.H
Porovnanie mier, používaných v oddelených monetárnych základných seriách inštitúcií Federal Reserve Bank of St. Louis a Board of Governors z hľadiska ich schopnosti vysvetliť kvartálny rast nominálneho hrubého národného dôchodku.