Árfolyamrendszerek, valutaunió és konvertibilitás - Magyarország lehetöségei. - Streissler, E.W
Teoretické pojednanie o problémoch nápravy valutového hospodárstva Maďarska. Názory a praktiky 15 rokov, umelé udržiavanie kurzu forinta k západným menám a zahraničné dlhy sa evidovali v rubľoch. Inflácia a možnosti vytvárania optimálnej konvertibility forinta. Názory Friedmana na kurzové systémy a valutové hospodárstvo. Porovnanie s problémami Rakúska a Nemecka v 60. rokoch.