<Die> Warschauer Börse. - Kohlhoff, H.
Prechod Poľska na trhové hospodárstvo a pokles tempa inflácie od r. 1989. Ekonomické prostredie vývoja poľského hospodárstva v podmienkach transformácie a privatizácie. Rekonštrukcia burzy cenných papierov vo Varšave v r. 1991. Obchod na varšavskej burze a vybavovanie zakázok. Vývinové tendencie varšavskej burzy.