Financial reporting by japanese firms on the NYSE: an analysis of linguistic content. - Schroeder, N.
Lingvistická charakteristika jazykových objasnení v angličtine používaných japonskými firmami obchodujúcimi s akciami na burze v New Yorku. Porovnanie s formuláciami amerických firiem v obchodnej oblasti. Zistené rozdiely v jazykovej stavbe ukazujú na vyššie náklady informácií u amerických investorov.