Analýza a predikce. Ekonomika v roce 1991.
Vývoj ekonomiky ČSFR za I. polrok ukazuje, že prebieha prvé štádium prispôsobovania sa na nové podmienky. Prehľad analytických poznatkov - pokles dynamiky podnikateľskej aktivity, rast nezamestnanosti, nedostatky vo fungovaní obchodu. Predpoklady kritického vývoja v r. 1992, ktorý bude mať v transformačnom procese veľmi významné miesto.