Czynniki rozwoju gospodarki polskiej u progu lat 90. - Glikman, P.
Stupeň využitia výrobnej kapacity v poľskom priemysle. Zamestnanosť. Obyvateľstvo pracujúce podľa odvetví národného hospodárstva. Štruktúra základných prostriedkov. Ich dynamika a efektívnosť v r. 1978 - 1988. Základné prostriedky a investície. Vplyv odvetví na vývoj ukazovateľa produktivity základných prostriedkov. Štruktúra investícií vo sfére výroby. Kríza poľského hospodárstva má nielen charakter sústavy, ale štruktúry.